inloggen

Bedrijfsprofiel

R&R Elektrotechniek is een vooraanstaand elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij staan voor een grenzenloze aanpak binnen de zakelijke industrie en particuliere markt. De onderneming is op 5 september 1994 opgericht. Al sinds de start van R&R Elektrotechniek is het bedrijf werkzaam vanuit het bedrijfspand in Haarlem.

Een maximale inzet voor onze opdrachtgevers staat voorop. R&R biedt medewerkers perspectief met een doelgericht opleidingsbeleid. Op deze wijze blijft ons personeel betrokken, vakkundig en veelzijdig. R&R werkt merkonafhankelijk en met moderne technieken. Zo houden we de dynamiek van het vakgebied aan onze zijde.

We willen de beste zijn. Deze persoonlijke overtuiging kenmerkt de ambitie en motivatie van onze medewerkers. Daarom investeren we in ons personeel en innoveren we in onze werkwijze.


De disciplines binnen ons bedrijf bieden niet alleen duidelijkheid, maar ook uitdaging. Als leerbedrijf zijn we Kenteq- en VEV-erkend en aangesloten bij InstallatieWerk Noord-Holland. Met veel certificaten in bezit (waaronder VCA*) hebben wij zowel op papier als in de praktijk een naam om hoog te houdenn.

R&R is scherp in alle opzichten. Omdat we zowel voor grote opdrachtgevers als particulieren werken, kunnen we concurreren met onze prijzen. We streven naar een continuering van de bedrijfsresultaten, met een voorzichtige groei en een aanvaardbaar rendement.

realisatie: Tip ICT Services